Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handelskriget

Här skall det handlas min vän
kors och tvärs över atlanten
tullar skall många skattekronor ge
vad är det för fel på de

Mera skatter vill vi ju ha
för att allt fler försörja
det ger de flesta rösterna
åt politikerna

Självförsörjning är den nya devisen
där finns alla bevisen
på det som framtiden skall ge
alla måste vara me

Det som protesterar
är kapitalisternas lakejer
som tycker det är fina grejer
att maximala vinster nå
även om det bara är för få

Tillbaka till naturen med Rosseau
dit skall alla gå
som vill egen lycka nå
med hjälp av Rosseau






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-08 09:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
StorIndustrin har för länge sen
Tappat ansiktet vad gäller
Färskvaror o livsmedel
I mina ögon!
Försöker vara selektiv o
Hälsomedveten. Bättre
Än ingenting!
:)


2018-03-08

  henke_r
Kapitalisternas lakejer är precis vad vi är!
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP