Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I kvarteret är det mest kvinnor som skottar


Haiku 8.3-18

Varsel om snö
nog nu denna kvinnodag
skottning blev vår sak




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-08 09:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det har sannerligen blivit mycket skottning den här vintern. Och i morgon ska det visst komma ännu mera snö. blä. Är så less på den vita varan.

Starka kvinnor i ditt kvarter.
2018-03-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En bra haiku som alltid! Dubbelbottnad -((
2018-03-09

  Fulbergarn
jag vet en man som kallar sin flickvän för snöslungan, värden är bra liten
2018-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Krossa den 8 mars!
2018-03-08

  Jan Widströmer VIP
Så även här, men jag får ta till skoveln. Dagen värd att uppmärksammas.
2018-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Här snöar det, men jag tar det lugnt, vår skyffel har herrhandtag, tycker i alla fall jag!
2018-03-08

  Njord
Ja fy vad man skottat i sina dagar.
Mer snö att vänta tyvärr. Bra haikuat som alltid!
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP