Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

åtrå längtan 

passionerad pulsering

hjärtslag mot läppar

kyss mot tunga,

så långt bort...

...men ändå så nära. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-10 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läcker och sinnlig.. Gillar.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP