Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar - sitt pris

En tanke ett hopp - drömmen dyr
på annan plats - dömd och borta
styr tiden allt - ifrån det flyr
möjligheten förbi - livet det korta.

En vilja ett mod - varför tveka
att välja att hitta - friheten fängsla
att ge att få - kalla och heta
ett mål att tro - märklig känsla.

Att leva att växa - lätt och svårt
gråta och hata - slå, försvara
lära och veta - tufft och hårt
våga och vilja - men inget klara.




Fri vers av H.C.B
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-09 04:32



Bookmark and Share


  H.C.B
https://www.youtube.com/watch?v=uGERbqUZ99s

2018-05-03

  Karina"Kia"
Bra uttryckt känsla!
2018-04-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
gott utfört
2018-03-16

  Nanna X
Stark igenkänning just idag. Mulet väder, tvättstuga och allsköns förtret.
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B