Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte vänta längre


Vill bara veta
vad som är på riktigt,
för jag kanske har det någonstans?

Eller så har jag haft det,
utan att förstå
och det vore fint att plocka upp.

Finns det?
Jag tvivlar.
Finns det inte,
ger jag upp.

Kylskåpsdörren svarar inte.
Tvättmaskinen snurrar tomt.
Microns pling är bara upprepningar.

Vad är
på riktigt?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-09 22:45



Bookmark and Share


  Oskar Styrbjörn VIP
ärligt poetiskt spadtag i den bottenlösa gropen.
snyggt så.
Tack/O
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol