Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

 

 

Minnen som bleknar
använder ofta skuggor


som avgränsare

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 696 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-11 15:27



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Stilistisk, stark trerading.
2018-03-13

  RitaBrunner
Mycket att fundera över...
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP