Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betjäning på hög nivå


När du fyller fyrtio
så ska jag ge dig en herrbetjänt,
även om du säkert hade önskat
ett mer modest damsällskap.

Tji fick du, en herrbetjänt
för alla ord, byxor, fraser
och skjortor
som du så nonchalant låter falla.

Jag föll för dig.
Nu är du förtjänt av en herrbetjänt
vid sidan om mitt ädla sällskap.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol