Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstanke

Du håller mina händer
kärleksfullt vid vår bön,
min hand och min tro
kan du aldrig betvivla.

Du håller mina händer
gemensam blir vår bön,
då Du ger mitt hjärta
Glädje och Frid.

© Bosse 11 mars 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-11 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten