Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje bröst

varje bröst
är en solpyramid
som belyser
det tredje ögat

stjärnhimmelen
som ständigt ser
universum




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 23:07



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Det var vackra formuleringar!
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson