Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda raka

 

Från ingenstans
till överallt

vi klev rakt ut
förälskade utan fallskydd

vi klev rakt in
förälskade utan förbehåll

vi klev rakt på
förälskelsens fördjupning

tre steg till himlen
är det rätt, så är det lätt




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-12 12:58



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint. Det sista! Är det rätt så är det lätt!!
2018-03-14

  in effigie VIP
ljuvligt flöde ...varmt och gott..
2018-03-13

  Lars Hedlin
UNDERBART! När det är rätt :)
2018-03-13

  i af apa
Härligt!!
2018-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek regerar i din klartänkta dikt!
2018-03-12

    ej medlem längre
Kärlek som lyfter och bär!
Härlig text om förälskelsens lycka!
2018-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som sprudlar av kärlek och livsglädje!
2018-03-12

  Anya VIP
Jaa här var det sannerligen "Det enda raka". Att ha tre steg till himlen känns fantastiskt. Hela texten bubblar. Härlig känsla.
2018-03-12

  Kungskobran VIP
svävar som på ett moln
Fin text
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP