Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar telefonförsäljare!

 

Den senaste tiden har jag blivit uppringd av ett och samma företag ett tjugotal ggr. Jag svarar inte på nummer jag inte känner igen, så då kör dom uttröttningstaktiken. Det kan dom ju gott göra om de vill, jag svarar i alla fall inte. 

 

En annan gång blev jag uppringd av en pizzeria i Borås. Enligt dom hade jag beställt en pizza där. Efter ett långt dividerande la jag på. Vi har en pizzeria på orten jag bor, inte sjutton beställer jag en pizza i Borås, miltals bort från där jag bor!

 

Jag kollar alltid upp med Eniro eller hitta.se så jag vet vem som ringer eller har ringt.

För att inte tala om fake Microsoft och diverse samtal från utlandet. 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 11:15



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
bara blockera helt enkelt :)
2018-03-12

  Per Drysén
Vemringde.se är en annan bra sajt att få reda på ohyran
2018-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tvi, tvi!
2018-03-12

  Onomatoprofet VIP
det finns en app som heter 180 den visar när det är telefonförsäljare, det hjälper inte mot utlandet men man kan strunta i att svara när man ser ett långt nr.
2018-03-12

  Fulbergarn
morrar högt åt dessa försälgare
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP