Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ojoj mera...

Vägen till ljuset
förblir livets väg
ut ur mörkret.

Vägen till visdomens ljus
förvägras medföljare,
frågaren bankar ensam
på kunskapssmidda porten.

Du trevar
kan aldrig
fråga vad
eller varför.

Visdomens väg till ljuset
förblir alltid livets väg.
Sagan ord var sanna, se aldrig
tillbaka för då förloras framtiden.

© Bosse 12 mars 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-12 18:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Imponerande Sant!
Superbt skrivet!
Bokm.!!
:}
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten