Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstaven c är (således) [mycket] viktig. Följande text är 1

(en) [formell] Laboration = Ln i någon form av form… måhända: format. Format (11101/ /102) fung. 9 [(tabulering)] är 1 (en) antydan. Färg <10000/ /102> foerek. Farbrorn (bf) är [11011/ /10101] Lite småtrött <11101/ /i> idag. Ti (20180313) [em] är <formell/ /a> info. Info <111/ /ae> är inte (ac/ /!) info. Förstås.

VR… goggla (verb) måhända verbose <101/ /10110> mode. Modus och minus (–) är? Latin… okay. Y = 89 (…) before: yès. È… foerek. Minus (–) är inte [!/ /N] wrong… eller: fel. Bokstaven e (elementärt/ /ae) [Ä] foerek. Wow… fung. Fung <10000/ /f> foerek. VR… vagnretur? O… okay.

· . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . · pynt <11101/ /f> fung. W… välling(en) väntar.

Julgran(en) barr(ar) […] fortfarande. Andersine And <100/ /f> foerek.

Ø… ø. Enligt? M… manual-
en. N… nyttig.

Tecken-

dubblering (é) [É] foerek.

Bingsjö (oe/ /fiddle) fung.

Gotland […] fung.

Vimmerby <121/ /102> fung.

M… monster bild format = ft (50x70/ /70x100) [(cm)] inte (101/ /102) fel.

· . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . · color […] schema… afffisch (format) […] fung. 

Sen e-middag (10000/ /f) fung.

11011100101… fung.

99 before [ff] fung. Write fungérar… wow.

99+1 [(9a)] fung.

Protokoll(et) fortsätter.

PROLOG <71/ /70> FUNG.

Au (_________________) [@] fung… paus.  

Okay… inte (!/ /#) helt oävet [11101/ /11001] protokoll.

Tecken-
dubblering-
en mm
[…] Foere-
kom-
mè11011
.

20180313 […] fung.

Inte <101/ /111oerhørt <11101/ /99complex = cx (110) code… enligt foerfattaren.

1.

2.

4.

8… fung.

Bigrammet ng [10000/ /ae] är <tämligen/ /f> frekvent.(/////////////////2044… fung).




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-03-13 17:50



Bookmark and Share


  farbror zwed

__________________________________
 Dateringen innehåller primtal.(/////////)
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-----------------------------------------------ff

2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed