Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[///////////////////] TECKENDUBBLERING [///////////////////]

[///////////////////] innehåller n-talet identiska = ia | tecken. Den här texten är tänkt att vara eller bli <i/ /101> en [1] Lagom Lång (10000/ /101) en. Lagom Lång [10000/ /11101] tillför (11011/ /100) data. La Lå är en [1] antydan. Ja och Nej är (formellt) viktig [info] code. Genus <11100/ /f> foerek. Mä (::) foere <101/ /101> ekorre. Symbol [10101/ /f] foere (::) eaunüå. Ånüo: ekorre. E… ekonomi. 

Faktura (10/ /f) fung. F = 70 fung. Bigrammet ng […] foerek. 

Långpaus.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 20180313 (Ti) fung.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-03-13 18:04



Bookmark and Share


  farbror zwed
Okay… Ja eller Jaså <ª\… €> är (ae/ /®) Ock-
så 1 (en)
fråga. Enligt? M… manuaaaaaLèn./////////|_____________|
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯page-count¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2018-03-14

  Nanna X
Av de föreslagna alternativen väljer jag Ja.
2018-03-13

  farbror zwed

-
-
-
-

-
-
-
-
- - - - - - - - - 20180313 (Ti) fung.
-
-
-
-

-
-
-
-
– tiden går.


2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed