Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likkista


Mamma sa att jag behöver en takbox till bilen,
till mina skidor
och jag fick panik.

Så fruktansvärt medelålders.
Så fruktansvärt medelklass.
Takbox!

Men sen tänkte jag tillbaka
på mitt guldlinne
som jag dansade i när jag var tjugo.

Mamma ojade sig,
jag hånade henne.

Idag förstår jag henne totalt.
Så, om någon har en takbox att låna,
så är det kanske inte likställt
med likkista.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 18:13



Bookmark and Share


  AKT VIP
Se de äldre och vise....TIden gör att man tänker i nya banor och förstår hur andra uppfattar verkligheten. Klart att du ska ha en takbox!!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol