Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofta noterar eller bokför farbrorn… ännu 1 (en) essay [////]

[////] [////] [////] [////] [////] [////] [////] [////]… på gång (nu) är. SVO (språk/ /typ) [e] är inte (not/ /ac) [!] wrong <10000/ /99> code. Formellt är (språket) Ba+ inget SVO (språk/ /typ) [e] men man brukar <11011/ /i> inte typa [10/ /11001] programspråk (10100/ /101) enligt SVO mallen. Sär skrivning [10000/ /f] foerekommer. Eller: foerek. Långpaus.

Författaren (110/ /11001) publicerar […] texten… wow. Klockan (110/ /ae) är [fortfarande/ /ännu] afton… 20180313 (Ti) är 1 [en] datering. [////] [////] [////] [////] [////] [////] [////] [////]… eaunüå. Å… foerek. Tämligen tjatig (10000/ /101) essay… yès. Även: yës. Vagnretur.

Termen vagnretur innehåller inte (ac/ /!) Vagn – okay. Magnus och några <10/ /10> andra (2:a) namn… innehåller [teckenparet] (bigrammet) gn – se även Bingsjö [(ø)] (Ø) before <101/ /102> fiddle. Teckenfoeljden fiddle (101/ /ae) är [formellt] reserverad… wow. Fiddle (castle) är [formellt] 1 eller en (ett) […] antydan. Termen antydan är (icke/ /oväntat) [formellt] reserverad. Wow… foere: copyright [year] 2018 – tüdlig… èn. È… wow. @… unicode (101/ /xv) fung. Långpaus.

Farbrorn [bf] funderar… wow <32/ /f> foerek. Tiden (110/ /10000) går.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ fung.

__________________________________________ fung.

Teckendubblering (é) foerekommè11011. Wow… programspråket […] är (formellt) okay code. Ba+ fung. 

---------------------------------------ff.

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-13 18:46



Bookmark and Share


  farbror zwed
Glömma är inte aktuellt.(////////////////)
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2018-03-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Glöm inte bokföringsdatum !
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed