Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Längtan ömmare än livet.
Stark som en fjärils vinge över daggvåta klöverblommor.
Svag som den trehundraåriga eken längre bort.
Bortanför längtans ängar.
Bortanför bergens vindlande stigar
Bortanför...
Kommer jag någonsin dit?
Finns du där då?
Vem är du?




Fri vers av Ebba Viggo
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-14 05:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vår längtan är oftast starkare än vår bräckliga själ och tur är väl det. Då hittar vi det som söks!
2018-03-23

  Erik Gefvert
'Längtan ömmare än livet' - så vackert
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ebba Viggo