Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att beskriva något som är nästan ofattbart för en själv


PTSD

Minnen, länge sedan flydda
Gör sig påminda
Klibbar runt bröstet
En ångvält av smärta
Lämnar mig aldrig
Jag rusar runt
i hopp om utväg
Runt
Runt
Runt




Fri vers av Ebba Viggo
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-23 18:52



Bookmark and Share


  i af apa
bra beskrivning av
ett enormt jobbigt tillstånd.
2018-03-24

  Nils-Robert

En dikt om det dystra i sinnet. En tung dikt.
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ebba Viggo