Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smek



Du ville så

vill vara

med mig

smeka

leka

känna


Jag ville så

vill vara

med dig

ledsen

beklämd

ledsen




Fri vers av Eileen Galvin
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-06-05 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eileen Galvin