Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och dra åt helvete!



Tack alla ni som finns
Tack alla ni som ler
Tack alla ni som uppskattar
Tack alla ni som tror
Tack alla ni som älskar
Tack alla ni som får mina dagar att gå som en dans!
Ni vet vilka ni är, ingen nämd ingen glömd.


Ni andra som har gjort mitt liv svårt att leva genom
Hårryckningar
Onda ord
Hat
egoism
Skvaller
Idioti
och allt annat elakt ni försakat genom åren
Jag vill bara att ni ska dra åt helvete

Jag kommer fortsätta leva!




Fri vers av Eileen Galvin
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-10-23 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eileen Galvin