Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kommer du minnas doften av mitt hår

Det är en ny resa nu
och jag står i fören
med vinden i håret.

Den är med mig,
inte mot mig.
Samtidigt som jag vill skrika:
” äntligen”
så skrämmer det mig mer
än brännmaneter och dyningar.

Snart slutar jag att inkludera dig
i mina planer.
Du kommer ha sjunkit undan för min blick
och dess beräkningar.

Inte längta
Inte dela
Inte sakna

Tanken svindlar nu
men när jag väl är där
så kommer det vara ett naturligt tillstånd
vilket jag inte märker av.

Brännmaneter. Dyningar.

Det är synd att resan är slut.
Jag tror att du kommer sakna mig
när vi inte längre delar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-14 17:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Tider förflyter och förgår
Dagar blir månader och år
Ändå så kommer han ihåg
solen som lyste i ditt hår"

(Mikael Wiehe)
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol