Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flocken är samlad

flocken är samlad
runt den starkastes längtan

spåren korsar varandra
överallt

som ett lapptäcke
av människans konturer

som bara väntar
på att fyllas ut




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-14 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson