Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In english ladies and gentlemen

I am a naughty girl
and I have a fox behind my ear

I can laugh ...I can cry

and I always get by
with a little help from my friends.
I must make amends.

Though I am 60 years old
I have not given up my dreams...
Do you know what that means?

Good night to all my friends.
Sleep tight.




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-14 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
collage på beatles o annan 60talspop.
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP