Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårcruising

Kanske chockad, bromsade bilen för sent
närsom älgen dumdristigt valde döden,
fanns ej dimma i denna vackra morgon.
Korparna skrattar,

bilföraren oskadad steg ut kräktes.
Han var, vacker storvuxen skogens konung
kanske var det elbilen som gav brunstkick.
Korparna skrattar.

© Bosse 16 mars 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-16 06:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå
När icke Haspen
är på och Ödet
Spelar tärning
I ett färgstarkt
Skogsdrama!
:}
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten