Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer

 

Du kanske inte har kommit på det än
men det kommer över dig
det som inte kommer över dina läppar
och jag har kommit över till dig
med all min kärlek
kommit över alla hinder
och jag har kommit på dig
du svävar när du kommer
och det kommer någon motvilligt över dig
när du måste gå




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-06 01:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text att läsa och begrunda.
Ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tysta men tydliga språk!
2018-06-06

    ej medlem längre
Ett lekfullt allvar när känslor tar överhanden och lägger sig om en varm, kärleksfull filt över orden.
2018-06-06

  Blomma-Stjärna VIP
Det kommer över dig; en optimism känner jag här som; det kommer att gå bra
att älska med all sin kärlek och se; på sina alldeles egna sätt visar den älskade mannen sin kärlek!

- tycker om!
2018-06-06

  Nanna X
Fina ordvändningar som kommer fram i dikten!
2018-06-06

  Flisan
Oj, vad du beskriver mina tankar och känslor just nu.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP