Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feromon

sover som en fluga
väntar på ljuset
vingarna glänser
fasett spektralt

blodet pumpas långsamt
små klumpar irriterar
kamrarna för få
klumparna på jonnivå

molekylär vårglädje
kan upprepas när
man sönderdelar minnet
jäsande dyngdoft vid rödfärgad vägg

människornas lycka kan skapas
kära minnen förblir ändå bara på Kvant nivå
hormon befrämjande flugsurr
delaktig i essensen för kärleksackuten

© Bosse 16 mars 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-16 18:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Med diktarens öga
In i molekylär nivå
Tänk vad orden
även in i det
småttiga
kan nå!
;)

2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten