Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför är jag så kräsen?
Varför kan jag inte ta emot det jag får?
Det som kommer till mig.

Det är ju alltid nåt fel
Det passar inte

Men, herregud, vi kan vara
goda vänner!

Det behövs mer vänskap i Sverige!

Philos.....mer Philos!




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2018-03-16 20:20



Bookmark and Share


  AKT VIP
Instämmer - mer vänskap!
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP