Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför kan inte du få leva

åt mig istället
jag vill ju inte och du vill inget
hellre,
livet är inte rättvist
alla blir inte friska
det handlar inte alltid om styrka
cancern växer sig in
i varje cell nu och vi kan inte
har inga mer medel av bota
bara lindra
bara låta dig gå hem
och leva, på riktigt
innan du ska dö
och jag som vill dö
tvingas kvar i livet




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-16 21:56



Bookmark and Share


    Qadira
livet är inte rättvist

men det är så hårt, för hårt
att sätta dessa i relation till varandra



2018-03-16

    ej medlem längre
gläds över livet healingalice. det är det enda du har. visserligen finns gud. och han älskar dig.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver