Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men det är borta sedan länge nu.


Innan hoppet lämnade

bara jag, havet
fåglarna och
vinden genom
trädkronorna
mellan nytvättade
lakan uppburen
av en mjuk säng
med mättnaden
i magen, förvånansvärt
okej nu, blir
mer Alice
mindre anorexi
varje stund som
denna.

Vill bli friskare
Vill bli frisk
Vill förbli frisk




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-17 12:09



Bookmark and Share


    glitterflicka
"mer alice"

älskar detta
2018-03-20

  Stisse
Stark text "blir mer Alice" är smärtsamt vackert. Det finns hopp vi måste tro på vår inre styrka.
2018-03-20

  reminiscenser
Dina texter är magi. De hjälper mig att leva. Får mig att se att jag inte är ensam.
2018-03-18

    Qadira
Vackert

tre sista raderna rakt in i hjärtat
2018-03-17

    Ordkonstnär
Det finns alltid hopp :)
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver