Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.instagram.com/p/BegJylfBb28/?taken-by=najwazebian


går på regnbågen och tittar på molnen

jag berättar

för Gud i Jesus Guds Sons Namn

och för m på akademikerförbundet som har som jobb att hjälpa mig

kämpar för att vara kvar med respekt för min integritet

"You gotta learn to Love yourself. Cause in this world that´s the realist love you will get." cushandwizdom






Fri vers av Ess VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-18 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP