Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kan jag säga ifrån!

Att säga ifrån
är något
man måste lära sig.

Öva på det
Säga det då och då.

Det kan vara livsviktigt
att säga ifrån!

Liksom det kan vara livsviktigt
att hävda sig.

Jag är inte längre
ett hjälplöst offer
för omständigheterna.

Nej, nu är det jag som styr
Mitt liv är mitt
och jag tar ansvar för det!




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2018-03-18 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP