Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill känna att vi lever!

Ja, lev och låt leva!
Vi ska leva
glädjas åt smått och stort
Vi ska skratta
vi ska gråta
sjunga och dansa
spela på våra instrument.

Tillsammans
blir det så roligt.

Många olika karaktärer
gör det färgstarkt och brokigt.

Alla har något att komma med.
Tillsammans kan vi komma i trance!

Jag ska inte acceptera tristess
stillestånd och leda.

Det har jag nämligen fått nog av!




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-03-18 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP