Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlösheten


Ogillar att kilopriset
på vår relation
plötsligt går att mäta

Att vågskålen kraftigt påtalar
dina negativa handlingar
och att de positiva egenskaperna
faktiskt inte har en chans

Egentligen tror jag att jämnvikten,
balansen eller rent av övertaget
är dig likgiltigt
så länge gungbrädan är ett möte
av lek och visslingar

Det bästa i livet brukade vara gratis,
men jag överskattade tyngdlösheten.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-18 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol