Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    207 (Just) Nu.

Luftig form var tanken tidigare idag – ännu 1 (ett) försök <::> är pågående arbete. 

 

 

 

 

 

Många poeter använder (format/ /et) Luftig form [Lf] och pågående arbete = ae (®) är… formellt […] en eller 1 (ett) antydan. 

Fet form førekmmèr. Punkten [.] är vad <100/ /100> den är. 

 

 

Magenta.

Nyttig och onyttig (10000/ /101) enligt <::> Manualen.

Okay. Syntesen [(Ba+)] fortsätter. Tiden (den) går. 

Pretty <121/ /10000> good [100/ /11001] programming. 

Qwertyuiopå… är (tämligen) okay code. Design... är italic text.

Returnérar inte FEL… eller: WRONG… Lång Sång På Gång (LSPG) Fung.

Magenta… italic text. Bokhyllan är [(ae)] bestämd <100/ /102form.

Färg… schema… okay. Fet FORM FUNGÉRAR… WOW <87/ /78> NOT [84/ /87] WRONG.

U… under tiden

N… nyttig soppa <10/ /110> nypon. 

Tämligen <110/ /111> okay [121/ /100] design. 

VRVAGNRETUR.///////////////////////////\… wow.

Ba+ […] fung.

2018 (copyright) year. 

_____________ _____________

 

 

 

 

 

 

 

 

[page-count]

 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 

 

---------------------------------------------------------------------(ff)… fung.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 192 gånger
Publicerad 2018-03-18 18:00



Bookmark and Share


  farbror zwed
2018-03-18 18:00 är (formèllt) en [1] an-
tyda… n.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________________________




Mvh… fbzw.
(ff)… fung.

2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed