Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

          Ba+ news – ingen lång text.                       

Ba+ fungerar (nu) tämligen väl […] och 8x fungerar vid behov eller vb – eller førekommer (tämligen) frekvent. Prefixet pro [3] är 3 eller tre (3) tecken brett. Okay för <11011/ /102> føregående (101/ /10) antydan… wow. Italic text […] førekommer. Inget (0) exempel – emellertid. Verbet vara <10/ /ae> är (formellt) okay. Även: okay code. Info (111/ /99) code […] førekommer. @… cinnamon bulle. 

Dokumentnamnet cinnamon_bulle.img [10000/ /102] fung.

Formatet [(…)] är ”bestämd” form. Tiden (den) går.

Klockan (bf) är [nu] sms… okay. Sen eftermiddag <10000/ /11101> tydligen. Some food… wow. May-bee (some) coffee… yes.

Datorn är (ae) igång. Termen INTERNET är (ae) inte [(ac)] italic… text. Ellipsen <110/ /ae> är [(tämligen)] frekvent. Långpaus. 

Vagnreturen (bf) är ”bestämd” form. Ånyo: Långpaus. Geografi <i/ /f> førekommer.

Page (count) program… print. Printer [(namn)] print… okay.

Vänligen… fbzw.

@… poeter.se […] enligt manualen.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ fung.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-03-18 18:41



Bookmark and Share


  farbror zwed



_________________________________
                 Observera: 41 är 1
                 (ett) primtal… okay.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯




2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed