Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

 

man hamnar där
tills tiden tar slut och vänder

 

liv är så

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-19 23:18



Bookmark and Share


  walborg
tänkvärt
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP