Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texten.

Jag skrev med ord så att jag inte skulle glömma.
Det som rösten högt hade sagt.




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-20 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta