Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild från sixtinska kapellet.


jag tror på änglar

 

 

 

och på hur de bär
skuggor ut 

ur mitt synfält

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-20 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
illusionen Är verklig +
2018-03-21

  Jaseph
Omsorgsfullt och stilla förs ett lågintensivt krig mot glömska och tristess, av närvarande väktare
2018-03-21

  Per Rydberg
Just så kan det vara. Vackert och enkelt!

2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP