Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig slog han inte


Han slog inte mig

Inte ens när jag försökte göra uppror
och slutade vara
solstrålen

när jag blev surare
och mindre duktig

Inte heller
kallade han mig
för någonting
alls
han sa
absolut ingenting
jag hade
inget namn
inget namn för vad jag var

Jag fick inte ens vara
idiot
oduglig
smustig
respektlös
galen
dum
trögmåns
tröttsam
ett jobbigt barn

Han var bara tyst
i några dagar
eller någon vecka.




Fri vers av lalanda
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-06-05 16:07



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
wow.. aj, denna dikten gör ont att läsa! effekten av tonen och ordvalet blir riktigt effektiv med uppfångandet i slutet!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke