Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var ett tag sen men jag måste tillbaka, som jag längtat efter orden!


Poesi min


Poesi
min
är oasen
i det karga
landskap
av wannabies
multimedia.

Poesi
är
en prunkande trädgård
ett lustens
hus
en Eden
där
själen
lever

och orden
sakta
faller
ner
över mig
och ner
över dig
och får
mig
och dig
att blomma
kinderna
dina och mina
att rodna
skrattet vårt
att spräcka
riva ner
en mur
eller två
och hjärtat
vårt
att jubla
hysteriskt
eller
spricka
av sorgligaste
sorg
blöda
bladigt
en stund
eller
långa timmar
när man inte får en blund
för man kan inte
kan inte
sluta
hur man än vill
eller varför vill förresten?
var ärlig
du vill inte
sluta
läsa!

Eller skriva.




Fri vers av lalanda
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-11-16 20:56



Bookmark and Share


    Camillaa
vackertvakcert.

/ C
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke