Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 22.3-18

Ljudet av snön
som rasar ner från taken
örongodis




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-22 12:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra vårlängtansbeskrivning.
2018-04-09

  Birk Andersson
Gillar den, finf slut :)
/Birk
2018-03-23

  Lena K Nilsson VIP
Kan höra dessa ljuvliga toner!
2018-03-23

  Anya VIP
hahaha Örongodis. vilken bra vändning. Här har det rasat i natt. blev väckt flera gånger. Ser inte ut genom fönstren. Snö upp till taket.
2018-03-23

  limerick
Vårens ljud
i vacker skrud!
2018-03-23

    Birgersdotter VIP
Vårens toner
2018-03-22

  Cikoria Blå VIP
Jag hörde nästan ljudet när jag läste.
Blev dock lite rädd att få all snö i huvudet...
2018-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om ljuvlig musik i vårens tid!
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP