Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så även slutet...

Att existera i samma rum,
med nedplockade tavlor
och stulen smak och doft

...otänkbart

... dörren är öppen




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-23 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol