Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En välsignad fredag

Idag blev en välsignad dag!
Jag är så tillfredställd med den.
Fick träffa Denise
som gav mig skön fotvård.

Sedan en tur till simhallen.
Simmade lite grann
bastade desto mer...
Såg på vågen
att jag gått ner 3 hekto

Vägde mig före och efter
simningen och bastubadet.

Tre hekto!

Ack ja, vilket rent nöje!




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-23 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP