Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Egentligen"

Lär dig att le
så kan du döda

Slå dig själv
så kan du börja leva

Lär dig att le
så kan du döda
demonerna
som inte
existerar

Egentligen

© Christer Johansson 2018-03-23







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-23 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP