Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myt



Sammanbundna i ett nät
av upplevelser
delar vi kropp i ett stort universum
när ljuset från månen
får oss att känna
tidvattnets kraft
Dessa gudomliga erfarenheter
blir vår mission
i samband med paradoxen
att vi aldrig älskat




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-24 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP