Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att längta till

Att ha något att se fram emot
något att längta till

Att känna ett pirr
Vad kommer att hända?

Jag ska inte acceptera
att absolut inget händer

Men, vad mer kan jag göra?

Jag gör ju
det som står i min makt.

Varför måste allt vara så konstigt
i det här landet?

Man undrar varför man bor här???

En dag emigrerar jag
---mitt enda val.




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-03-24 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP