Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart går jag ut...

Snart går jag ut
ut i detta själlösa vacum
i det hårda och kalla
det kärva och karga...

Jag känner den svenska ödsligheten
varje gång jag sätter foten
utanför dörren

Men, när all snö smält......?
Vad kommer då?

Kan du göra upp en eld till mig?
Till oss ?




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-24 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP