Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spikrakt


Söker inga spikraka vägar,
de existerar inte
Sanningen är att det går att snubbla
också på ett gruskorn.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-25 08:51



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vilken oerhörd sanning du blottlägger i några få rader. Snyggt ihopsatt minsann.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol