Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[(_)] fung.

[(_)] fung. 

Verdana (> <) fung. 

10… fung.

Magenta… fung. 

Indexering (é) […] pågår. 

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

·······································

 

___________________ (ff) fung [form/ /feed] fung. Fungérar. 

___________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ fung. 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 128 gånger
Publicerad 2018-03-26 15:42



Bookmark and Share


  farbror zwed
·····································
       Text 2327 – wow.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_____________________
--------------------------(ff)
100… fung.


¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________________
@… wow.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed