Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April april

Såg du våren den glada, det var fågeln
som pep eller var det du skrattar min fru.
Ur drömmarna vakna nu drönare luns
snart april min vän.

Solen, fågeln på grenen sjunger duett
se hur haren springer på ängen så kåt,
nu vaknar du lustigt snabb, jag tror det snart
är april min vän.

© Bosse 27 mars 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-27 11:22



Bookmark and Share


  objekt3
Purrfect
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten